Workout on YOU

Workout on YOU

TeSurprinde Personal Touch

Ce ar fi daca un antrenor simpatic te-ar ajuta sa ti se para atat de natural si de frumos sa iei o mica pauza pentru sanatatea si tonusul tau?

Iubeste prin arta

Iubeste prin arta

TeSurprinde Personal Touch

Invata sa spui “te iubesc”/ “iarta-ma”/ “sunt mandru(a) de tine”, “mi-e dor sa mai povestim” sau orice altceva iti trece prin minte si prin alte moduri, nu numai prin cuvinte. Prin fapte artistice, de exemplu.

Interviuri cu tine

Interviuri cu TINE

TeSurprinde Personal Touch

Echipa de reporteri Te surprinde! isi doreste sa-ti ia un interviu. Il imagazinam intr-un video simpatic sau poate il publicam intr-o revista. Putem oricand sa-l condimentam cu tot felul de detalii, exercitii sportive, pasiune care te reprezinta si apoi s ail aratam familiei, prietenilor sau doar sa te redescoperi din cand in cand, singur in timp ce te uiti la el.

Party film

Party Film

TeSurprinde Personal Touch

Echipa de surprinzatori poate sa-ti ofere o zi din filmul tau preferat in care sa traiesti ca si cum ar fi filmul tau. Ca sa fie cat mai distractiv, iti propunem un party veritabil – de ziua ta sau cu orice alta ocazie de sarbatoare – in filmul tau preferat. De regie si set-up ne ocupam noi – tu trebuie doar sa fii pregatit sa-ti joci rolul preferat.

Intalniri surprinzatoare

Intalniri surprinzatoare

TeSurprinde Personal Touch

“Fii schimbarea pe care ti-o doresti de la lume” si alaturi de echipa de surprinzatori, surprinde-i pe cei dragi cu momente inedite, emotionante, cu lacrimi de bucurie. Surprinde-te si pe tine, facand lucurile putin altfel.

mesaje in acorduri de vioara

Mesaje in acorduri de vioara

TeSurprinde Personal Touch

Iubeste, multumeste, surprinde-ti oamenii dragi prin intermediul oamenilor speciali, acelor oameni care ii incanta.
Fetele de la Amadeus sunt pregatite sa va fie complici pentru o surpriza surprinzatoare.

Tango tu, tango voi

TangoTU/ TangoVOI

TeSurprinde Personal Touch

Cum ti se pare posibilitatea de a participa la lectii private de dans, condimentate cu efecte surprinzatoare? Un profesor isi va dedica tot timpul lui pentru a te descoperi in pas de tango. Pentru ca de fapt, cand dansezi, te exprimi pe tine, nu reproduci doar niste pasi de dans.

Romantic

Romantic Altfel

TeSurprinde Personal Touch

Andreea Runceanu impreuna cu trupa Amadeus poate veni in sprijinul tau in acorduri de vioara, in timpul unei cine romantice sau exact pe varful muntelui sau pe plaja preferata de iubitul tau/ iubita ta.