Simply Talking

Ne confruntam zi de zi cu situatii pe care nu le gasim, sau cel putin asa pare, in nici o categorie. Atunci când ni se intâmpla avem senzatia ca suntem poate sub presiune, ca suntem poate blocati in procesul decizional pentru ca ne simtim constrânsi sau poate pur si simplu nu credem ca ni se poate intâmpla chiar noua.

Incepem drumul catre o cariera cu zâmbetul pe buze, inarmati cu avântul de a demonstra ca putem, ca suntem buni profesionisti si ca meritam o avansare. Uneori incepem o afacere pentru ca avem o idee, pentru ca am sesizat un potential si dam tot ceea ce putem.

Paradoxal, dupa o vreme, simtim nevoia sa vorbim. Sa vorbim cu cineva despre punctul in care ne aflam, despre situatie sau pur si simplu despre o noua idee, devine cel mai greu lucru.

Pentru ca ne-am câstigat un statut si trebuie sa ne alegem cu atentie cuvintele si starile.

Undeva pe drum s-a instaurat interdictia de a vorbi pentru ca noi vrem sa vorbim. Am devenit suma a ceea ce credem ca se asteapta de la noi…Incepem training-uri sau programe in care sa ne redescoperim, in care sa vorbim din nou cu noi… Faceam acest lucru o data…. Atunci cand eram copii, atunci cand descopeream lumea prin experienta directa, atunci cand daca ne era foame spuneam ca ne este foame…

Incepem sa ne ocupam de efectele unei calatorii de-a lungul careia am adunat roluri, atat de multe incat ne-am pierdut pe noi in labirint, am adunat stari, atat de multe incat vorbim detsat de starea de sau … Cautam medicamentul sa ne reintalnim cu noi..

Simply Talking vine ca un raspuns natural al nevoii de a vorbi despre ceea ce ni se intampla la servici, despre ceea ce ni se intâmpla in afaceri, despre sedinta care ne-a cam zdruncinat increderea in noi, despre campania pe care am lansat-o si pare ca nu a avut rezultatele pe care seful ierarhic le astepta, despre albastru sau despre vant, despre lucruri aparent banale dar atat de importante, despre noi cu noi.

Aici sunt paginile celor care au ales metoda secolului de a vorbi….
Blogging-ul e la moda, nu? Este doar o invitatie pe care o lansam de a vorbi…
stiluri diferite, subiecte diferite dar unite pur si simplu prin autenticitatea comunicarii…


Blog Fara Titlu
Blog Fara Titlu
Padurea Fapturilor de Ametist