Pentru o zi fii cine vrei tu

Pentru o zi, ce vrei tu sa fii

TeSurprinde Home Made

Astazi poti fi orice ai visat – ne marturisesti si noi iti pregatim o zi din viata actorului Victor Rebeciug. Iti cream o identitate surpriza. Ca sa fie totul legal, vei avea un buletin nou si cativa prieteni noi.

Prajitura preferata

Prajitura ta preferata

TeSurprinde Home Made

Echipa Te surprinde! are prieteni cativa bucatari exceptionali. Ei au puterea magica de a aduce amintiri din copilarie pana in prezent, de a recrea gustul primei tale intalniri sau a primei mese cu copilul tau.

Scrie-i o scrisoare

Scrie-i o scrisoare

TeSurprinde Home Made

Ramane secretul nostru: te putem ajuta sa scrii cele mai emotionante scrisori de dragoste fata de partener, fata de parinti, fata de copii. Astfel, le puteti oferi sansa ca, din cand in cand, sa deschisa o foaie unde sa va regaseasca atat de aproape, atat de inedit.

Mica ta publicitate

Mica ta publicitate

TeSurprinde Home Made

Iti punem la dispozitie panouri publicitare, productie si creatie pentru simple mesaje, pentru cereri in casatorie sau simple invitatii in oras, pentru suprize haioase.

La cina cu Maria Andrei

La cina cu Maria Andrei

TeSurprinde Intalniri surprinzatoare

Ce ar fi daca una dintre persoanele cu care ai lua cina sau cu care ar lua cina un prieten drag, mama, iubita, verisoara ar fi chiar Maria Andrei? Puteti impartasi povesti de tot felul, dar mai ales puteti sa va bucurati de o discutie copioasa despre moda si stil.

Expozitia ta

Expo yourself – Expozitia ta

TeSurprinde Home Made

Suprinde-i intr-un mod cat mai surprinzator: organizeaza-le un vernisaj rupt din povestile marilor artisti cu ajutorul echipei Tesurprinde.

Timp

Timp

TeSurprinde Home Made

Poti sa cumperi timp pentru prietenii, colegii, vecinii tai sau chiar pentru tine. Ne ocupam noi de formalitati, de consultanta profesionala privind petrecerea timpului recent achizitionat sau chiar de cadrul in care il poti petrece. inapoi la Home Made

Excursii in trecut

Excursii in Trecut

TeSurprinde Home Made

„Cavalerii mesei rotunde”, „Dreakfast at Tiffany’s” sau direct pe platourile de filmare… Aici poti sa selectezi epoca, destinatia si actorii, iar de restul ne ocupam noi. Si daca te gandesti sa organizezi o cazare in trecutul tau, mergi la Personal Touch. inapoi la Home Made

Intalniri surprinzatoare

Intalniri Surprinzatoare

TeSurprinde Home Made

Iti place Freud sau muzica clasica? Esti interesat de actorie sau de dans contemporan? Iti place fotografia?… Aici poti sa programezi intalnirea cu vedeta ta preferata, o cina cu psihanaliza freudiana sau o sesiune privata de shopping cu stilistul tau preferat. Nu e necesar sa fie o persoana… Iti plac caii sau alte animale? Noi aranjam o intalnire. Alte preferinte? …