3-2-1 start!

3-2-1 Start! Claritate, inspiratie si motivatie

TeSurprinde Dezvoltare personala

mini-program de COACHING INDIVIDUAL – trei sesiuni cu abordare personalizată, în funcție de specificul situației tale și de obiectivele propuse. Prin acest program de trei sesiuni de coaching privat vom explora rapid împreună posibilitățile, oportunitățile, temerile și paradigmele tale de gândire și le vei alege doar pe cele care te pun în valoare 100%.

O relatie de cuplu surprinzatoare

O relatie de cuplu surprinzatoare, cu Andreea Runceanu

TeSurprinde Dezvoltare personala

Daca vrem sa avem o relatie monotona sau vrem sa avem o relatie surprinzatoare, ramane, intr-un final alegerea constienta a fiecaruia dintre noi. De aceea, mai ales pentru doamne, Andreea Runceanu v-a pregatit un cadou individual sau (la alegere) de grup care va poate ajuta sa alegeti o relatie de cuplu surprinzatoare.

Sa ai o zi buna

Sa ai o zi buna

TeSurprinde Dezvoltare personala

Vom crea pentru tine un program special de eliberare de stres, terapie si dezvoltare personala. Alaturi de psihologul si trainer-ul formator Monica Burcea, vei ajunge cu fiecare zi mai aproape de tine si de visele tale!

MamiZEN

MamiZEN

TeSurprinde Dezvoltare personala

Exhipa TeSurprinde iti creeaza momentul perfect: de la exercitii simple de relaxare si continuam cu exercitii dinamice si amuzente astfel ca in final tu sa te reintorci la puiul tau vesela si zambitoare!

Simply the best

Simply the best!

TeSurprinde Dezvoltare personala

Un program de dezvoltare personala este o calatorie frumoasa catre sine si iti ofera sansa de a-ti depasi limitele auto-impuse.