Salveaza-ti amintirile

Salveaza-ti cele mai frumoase amintiri

TeSurprinde Amintiri

Salveaza-ti cele mai frumoase amintiri intr-un album de familie sau de momente, intr-un portret. Albume de familie cu detalii personalizate, portrete realizate dupa poze la care te uiti din cand in cand cu atat de multa emotie, albume de momente cu povestea haioasa sau romantica a fiecarui moment.

Filmul tau

Filmul tau

TeSurprinde Amintiri

Scenariu, regie, interpretare, montaj toate vor fi coordonate de catre echipa de surprinzatori.

Istorii de familie

Istorii de familie

TeSurprinde Amintiri

Cum ti se pare ideea de a aduna toate povestile familiei tale intr-o monografie scrisa de un istoric serios? Numai asa vei avea cartea de istorie a familiei tale. Poate cea mai valoroasa mostenire pe care o poti lasa urmasilor tai.

portreTU

PortreTU

TeSurprinde Amintiri

Personalizat, in contextul dorit de tine, PortreTU este mai mult decat un portret, este imortalizarea uneia dintre cele mai frumoase amintiri pe care o poti avea in casa sau pe care o poti darui cuiva drag.

Happy 18 celebration

Happy 18th celebration!

TeSurprinde Amintiri

O petrecere originala care cu siguranta va surprinde toti participantii si le va aminti de adolescenta, Petrecomajoratul este un mod inedit, aparte de a aniversa ziua de naștere si, cel mai important, poate fi organizat ca petrecere surpriza!

Happy childhood celebration

Happy Childhood Celebration!

TeSurprinde Amintiri

Petrece copilaria este un mod inedit, aparte de a aniversa ziua de naștere si, cel mai important, poate fi organizata ca petrecere surpriza!